Je bekijkt nu Diversiteit en verbinding

Diversiteit en verbinding

  • Berichtcategorie:Weeftoerist

We gingen naar het Kijk- en Luistermuseum voor de tentoonstelling “Diversiteit en Verbinding”, maar er was veel meer. Heel interessant om de presentatie van allerlei geluiddragers te volgen en vele apparaten te horen.

Ook erg leuk is de stoffenwinkel.

Maar dan toch naar de tentoonstelling. Weefkring ‘t WEB (Wageningen-Ede-Bennekom) bestaat veertig jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum laten leden van ‘t WEB recent, niet eerder geëxposeerd werk zien.

Er zijn een-, twee- en driedimensionale werkstukken te zien.
Voor deze tentoonstelling zijn er binnen de kring verschillende werkgroepen gevormd die zich hebben laten inspireren door het thema ‘Diversiteit en Verbinding’. Iedere werkgroep heeft een bijdrage geleverd aan de expositie. De verbinding is onder andere te zien aan het gebruik van de kleur smaragd, die in de verschillende werkstukken terugkeert. De diversiteit blijkt uit de verscheidenheid aan weefsels.

Leuk voor weefliefhebbers om te komen kijken.