Je bekijkt nu Opnamen voor AaVisie

Opnamen voor AaVisie

  • Berichtcategorie:Divers

Tjonge wat was dit een gebeurtenis. Vanmorgen kwamen Marion Wesselink en Marinus Blaak van AaVisie naar Bornerbroek om een item te maken over Weeffanaat en de Stiel Wolwerkplaats. Het eerste wat Marinus vroeg was of de Wolwerkplaats “Stiel” heette vanwege mijn achternaam Stielstra. Maar nee, niets daarvan. Het is gewoon een leuk toeval.

Nu ben ik helemaal niet zo van het geven van interviews en al helemaal niet om voor een camera te komen, maar al het ongemak verdween door de heerlijke ongedwongenheid van de interviewer en de gastvrije inspirerende omgeving. En eigenlijk…… wat is leuker dan te kunnen vertellen over m’n hobby en daarmee andere te enthousiasmeren.

Na een uurtje waren er genoeg beelden geschoten en de vragen gesteld. Ben zo benieuwd hoe het item uiteindelijk geworden is! Zodra het klaar is zal ik de link natuurlijk delen.