Je bekijkt nu Handwerkbeurs in Zwolle

Handwerkbeurs in Zwolle

  • Berichtcategorie:Weeftoerist

Op deze laatste Handwerkbeurs in Zwolle ontbrak WEEFNETWERK niet. Dit jaar was het thema Weef Opleiding Nederland. Er kwamen vele belangstellenden. Leuk te merken dat er onder de belangstellenden ook veel jongeren waren.

Enkelen gaven aan dat ze geen basiscursus getouwweven konden vinden die paste bij school- of werktijden. Gelukkig kan sinds kort ook online in het Nederlands het weven geleerd worden. Docente Monique Hakkennes heeft recentelijk haar cursusprogrogramma online gezet.

Dat is nu zo mooi van Weef Opleiding Nederland. Iedereen kan op zijn/haar eigen manier de opleiding volgen. Je kunt cursus nemen bij een docent van Weef Opleiding Nederland,  maar net zo goed kan je online lessen of het weven te leren van een ervaren weefster. Op het moment dat je vind dat je aan een aantal criteria voldoet en je kunt dit aantonen door je portfolio, dan kan je naar een docent van Weef Opleiding Nederland om te laten beoordelen of je aan de criteria voldaan hebt. En zo sprokkel je alle criteria bij elkaar tot je een leerlingstuk kunt maken en je laten certificeren.