Je bekijkt nu Verweven verleden

Verweven verleden

  • Berichtcategorie:Divers

Natuurlijk weet ik dat m’n dochter speelt bij Muziekvereniging KSW Nijverdal. Dat de KSW gisteravond voor de derde keer “Verweven Verleden” ten gehore brachten sprak mij natuurlijk enorm aan. Ik had al allerlei weverij-foto’s voorbij zien komen op facebook. En omdat ik weet dat Nijverdal één van de places to be was op het gebied van textiel en het concert/de voorstelling ook over de historie zou gaan leken deze foto’s me logisch.

Ik verwachtte echter niet te horen dat de afkorting KSW Koninklijke Stoom Weverijen betekende. De muziek vereniging van m’n dochter is 140 jaar geleden opgericht in de weeffabriek Koninklijke Stoom Weverijen.

Dat gaf nog eens een extra plusje aan het geweldige concert/annex voorstelling van gisteren.