Allereerste WON-meeting

Tjonge wat was dat geslaagd. De allereerste WON-meeting is een feit. Voordat de lezingen op de ledendag/Algemene Vergadering op 23 maart 2024 begonnen verzamelden studenten van Weef Opleiding Nederland zich in zaal 2 van de Schakel in Nijkerk.

Omdat het de allereerste meeting was, hadden Paula (mede-intiatiefnemer) en ik geen ander programma bedacht dan alleen elkaar te treffen en op te halen wat de behoeften van de studenten zijn met betrekking tot ontmoetingen. Er volgde al snel een heel leuk gesprek waar veel ideeën en wensen geopperd werden.

Meegebracht werk werd daarna via een pop-up expositie op de tafels uitgespreid. Geweldig wat een mooie werken kwamen er tevoorschijn. Het werd een mooi kleurig geheel. Ook was er veel belangstelling van de overige bezoekers om de werken te zien. Tijdens de lunchpauze was het dan ook goed druk.

Wat ik ook heel leuk en interessant vond om te zien was de verschillende manieren waarop er portfolio’s gemaakt zijn. Zo zie je maar dat je ook daarin absoluut vrij en creatief kunt zijn.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.