Draadjes Maatjes

Al verschillende malen spraken Bineke en ik erover. Hoe leuk zou het zijn om in de regio Almelo een gezellige en actieve weefgroep te hebben. Een ontmoeting met Ineke bij het Busschemakershuis gaf de doorslag. Bineke en ik pakten de handschoen op om te onderzoeken of er interesse zou zijn in een weefgroep in Almelo.

Maar liefst 10 wevers lieten weten geïnteresseerd te zijn en op 6 oktober in de mooi bibliotheek van Almelo is Draadjes Maatjes (naam uit Elskes brein ontsproten) opgericht. Ongelooflijk hoe snel we overeenstemming bereikten over het type activiteiten, de inclusiviteit, gelijkwaardigheid en de enkele rollen die toch verdeeld moesten worden.

Naar ik hoop is deze succesvolle start een aftrap tot jarenlang weefplezier en ontmoeting in Almelo.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.